Det telles fortsatt stemmer i USA, og hele verden venter på avklaring i Nevada, Arizona, Nord-Carolina, Georgia og Pennsylvania for å vite hvem som blir president de neste fire årene.

Samtidig har Donald Trump og hans stab lagt inn søksmål i flere delstater, pluss truet Twitter med det samme. Endelig avklaring kan ta dager og uker.

Men aksjemarkedet, som normalt hater uklarhet, sender børsene rett opp på utsikter til Biden i Det hvite hus og republikanerne i kontroll i Senatet.

Hvorfor er tema i denne nyeste episoden av Finansredaksjonen med finansredaktør Terje Erikstad, børskommentator Thor Chr Jensen og journalist Ida Grieg Riisnæs, som også snakker om merikanernes største bekymring, skatt, konkurranse, de fem store, Kina og USAs rekordgjeld, som er ute av kontroll.

Bruker du Spotify, er linken her

Hører du via Iphone, trykker du her

Ellers går du inn på din podkast-app, søker etter Finansredaksjonen – lytt og abonner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.