Det er usikre tider for investorer over hele verden. Ifølge Bloomberg er det rekordmange obligasjoner som gir negativ rente. I motsatt ende av risikoskalaen ligger aksjemarkedet. Det nærmer seg rekordprising og stadig flere eksperter tror det kan ende med katastrofe.

Norge er annerledeslandet hvor rentene stiger. Er det banksparing som skal sikre at investorenes penger ikke forsvinner i aksjesmell eller i obligasjonsmarkedet?

Finansredaksjonens tre medlemmer, kommentator Terje Erikstad, børskommentator Thor Christian Jensen og sommervikar og kommentator Anita Hoemsnes, diskuterer i denne episoden hvor den trygge havnen for sparepengene er når verdens investeringsmarkeder er i ubalanse.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.