Endelig går en kvinne til topps i et av de største børsnoterte selskapene i Norge: Hilde Merete Aasheim tar over etter Svein Richard Brandtzæg i aluminiumsprodusenten Hydro.

Aasheim får svært gode skussmål, samtidig som hun i en kundemail fra meglerhuset ABG Sundal Collier omtales som en person som ikke «fremstår som veldig karismatisk, men veldig resultatorientert».

Hva slags personlighetstrekk har egentlig sjefene på Børsen? Er det noen av dem som kunne vært festens naturlige midtpunkt?

I denne episoden av «Finansredaksjonen» snakker kommentator Terje Erikstad, børskommentator Thor Chr. Jensen og innholdssjef Janne Johannessen om streitinger og fargerike personligheter.

Hva kan du lære av verdens mest legendariske investor?

Er mye testosteron en fordel hvis man vil gjøre det bra i aksjemarkedet?: Kvinnelige investorer har mye til felles med Warren Buffett.

Børsinteressert kvinne som vil diskutere aksjer og investeringer? Meld deg inn i Facebook-gruppen DN Kvinner her.

Alle vil bli rike, men er aksjer noe for hvermannsen?: Tips og advarsler for deg som snuser på aksjemarkedet.

Tips oss gjerne om temaer du vil vi skal prate om i podkasten eller spørsmål du har om aksjer og børs: Send en epost til finansredaksjonen@dn.no

Apple-bruker? Abonnér på podkasten her.

Med den fremgangen vi har nå, vil det ta over 200 år før kvinner og menn er økonomisk likestilt i verden
00:38
Publisert:

Kan vi leve av solpaneler på taket, kreftforskning eller å klippe håret på hverandre? Hør episoden om den nye oljen:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.