– Det er ikke så lenge siden Tesla skulle redde verden, men nå har de mer enn nok med å redde seg selv, sier børskommentator Thor Chr. Jensen i Dagens Næringsliv.

Sammen med kommentator Terje Erikstad og innholdssjef Janne Johannessen snakker han om Tesla, bilbransje i trøbbel og bompenger i denne episoden av «Finansredaksjonen».

For første gang siden finanskrisen faller salget av biler i verden. Elbilsalget øker kraftig, men likevel har pioneren Tesla en rekke utfordringer. Nå insisterer Tesla-sjef Elon Musk selv på å godkjenne hver tiende side i regningsbunken, skriver CNBC.

Tesla har slitt på børs i det siste og må kutte kostnader. Norge er et av de største markedene for den amerikanske bilprodusenten.
Tesla har slitt på børs i det siste og må kutte kostnader. Norge er et av de største markedene for den amerikanske bilprodusenten.

Her hjemme raser bompengedebatten for fullt, og kommentator Terje Erikstad mener det er greit at han selv og andre godt betalte menn i 50-årene får svi.

– Hvem er det som sitter på bussen? Jo, det er unge mennesker og damer. Mennene sitter i bilene sine, påpeker Erikstad. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.