Er elbilprodusenten Tesla og toppsjef Elon Musk på ville veier med sin futuristiske nye pick up,, eller blir den en klassiker? Finansredaksjonen handler denne gangen om bilprodusenten alle har sterke meninger om, og som nå også mobbes på nett av Lego.

Biljournalist Embret Sæter forklarer hva som skjedde da den 5,86 meter lange monsterbilen ble avduket torsdag 22. november. Var det et uhell, eller var det en genistrek å skade bilen? Ett er ihvertfall sikkert, Tesla har fått en voldsom oppmerksomhet rundt sin nyeste modell.

Aksjekommentator Thor Christian Jensen er imidlertid ikke imponert over at 250 000 allerede skal ha reservert "Cybertruck". Men dette kan bli en viktig modell for Tesla i USA, hvor det er veldig populært med pick up-er.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.