Vi har lenge hørt om plugin-hybriden Fisker Karma, designet av en danske, skal bygges i Finland.

På bilutstillingen i Paris i høst sto endelig en produksjonsmodell klar for allmen beskuelse. I tillegg viste Fisker sin markedsføringsstrategi.

Nå er ikke damer og bilutstillinger noen ukjent kombinasjon, men de fleste velger de i kjøtt og flesk, og ikke plakater. Og Fiskers sådanne var også av det mer oppsiktsvekkende slaget. En lettkledd dame stående med hodet inn i baksetet.

 

PR-ansvarlig i Fisker hevder overfor Automotorsport.se at Karma er en sexy bil, og at kampanjen setter fokus på teknikken. Sensuellt lys gir en bra følelse for bilen, mener Fisker.

Store bilder her:

Uansett, Fisker Karma er en plugin hybrid som yter 403 hestekrefter og skal ha et CO2-utslipp på kun 83 gram per kilometer. Turbobensinmotoren lader batteriene når det trengs, og en tank skal kunne bringe deg 40 mil avgårde.

Bilen kommer snart i produksjon og Fisker har en plan om å bygge 15.000 biler neste år. Kanskje kan det hjelpe med litt spekulativ markedsføring.  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.