Antall passasjerer som bruker NSBs tog har økt med syv prosent de første åtte måneder i 2005 sammenlignet med samme periode ifjor, skriver NSB i en pressemelding.

Spesielt stor trafikkvekst er det på NSB Regiontog på strekningene fra Oslo til henholdsvis Halden, Hamar / Lillehammer og Larvik / Skien. For NSBs lokaltog er trafikkutviklingen stabil.

Punktligheten på NSBs tog har aldri vært bedre, ifølge NSB.

- Vi er godt fornøyd med utviklingen. Mer presise tog, mer moderne materiell og konkurransedyktige priser bidrar til flere passasjerer. At punktligheten aldri i NSBs historie har vært bedre, er et resultat av godt samarbeid mellom NSB, Jernbaneverket og vårt vedlikholdsselskap Mantena. Vi har over en lang periode jobbet hardt med det aller vesentligste for kundene, nemlig at vi leverer som avtalt. I dette arbeidet er det ikke anledning til hvileskjær, men kun jobbing for å bli enda bedre, sier leder for NSB Persontog, visekonsernsjef Rolf Roverud.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.