Under Skagen Fondenes nyttårskonferansen sa Bjørn Kjos at samarbeid med AirAsia kunne være en god ide, men at det er flere barrierer for dette.

Til TDN Finans bekrefter administrerende direktør Aireen Omar i AirAsia at et slikt samarbeid trolig vil være vanskelig.

- Jeg tror ikke at et slikt samarbeid vil skje, det har aldri vært på vår radar. Men det er ikke slik at vi alltid vil si nei, det kan være fornuftig i fremtiden, men med de begrensede ressursene vi har nå fokuserer vi på Malaysia, det sier Omar.

Han legger til at han ser gode vekstmuligheter i det asiatiske markedet.

- Vi har store forhåpninger for 2016 og bookingen er god. Vi har ikke sett noe fall i etterspørsel fra kineserne, vi tror dette blir et bra år for oss, sier hun.

 

Les også: BP planlegger å kutte 4.000 stillinger

Tomt i tre av fire hotellrom

«Hvem trenger ytre fiender, når man har venner på huset som gjør samme nytten?»

 

Se DNtv: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

- Den knappe faktoren i oljebransjen om dagen er ikke penger, men gode, lønnsomme prosjekter:

- Den knappe faktoren i oljebransjen om dagen er ikke penger, men gode lønnsomme prosjekter
DNs kommentator Bård Bjerkholt om Statoils utbetaling av milliardutbytte til eierne i krisetider.
02:10
Publisert: