Philipp Engedal er utdannet siviløkonom fra Universität Mannheim og har lang erfaring som toppleder innenfor ulike sektorer, herunder dagligvare, logistikk, godstransport, byggevareindustri og samferdsel.

Engedal kommer fra stillingen som administrerende direktør i Nobina Norge.

- Engedal har solid og bred erfaring fra både logistikk og samferdsel, dette kombinert med hans gode forretningsforståelse og sterke analytiske evner gjør at han vil representere den dynamikk og innovasjon som vi ønsker i Flytoget.  Vi ser frem til å få Philipp med på laget og gleder oss til å følge ham tett i videreutviklingen av Flytoget, sier Wenche Kjølås, styreleder i Flytoget, i en pressemelding.

Nåværende administrerende direktør, Linda Bernander Silseth, sa opp sin stilling i begynnelsen av mars 2016.

Over hundre potensielle kandidater har vært involvert i prosessen og av finalekandidatene var det to kvinner og tre menn.

Philipp Engedal tiltrer stillingen som administrerende direktør i Flytoget senest 1. januar 2017 og ser frem til en ny arbeidshverdag.

- Jeg er veldig glad for at jeg har fått denne muligheten, og gleder meg enormt til å starte på nye arbeidsoppgaver i et av Norges mest spennende selskaper, sier Philipp Engedal.

Fra 1. august 2016 til 1. januar 2017 er Hans Kristensen fungerende administrerende direktør i Flytoget.

Les også: Der røk feriepengene for Paretos kunder dnPlus (+)

Det er typisk Det norske å være god  

Får kjempekontrakt av Statoil

 

Se DNtv:

Tre myter om elsykkel
Anders Ølstørn, daglig leder på Birk Sport i Tønsberg, knuser tre myter om elsykkel.
00:47
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.