Krogsveen har en særlig sterk posisjon på Østlandet. Krogsveen består i dag av 21 meglerkontorer og 150 ansatte - og har en omsetning på rundt 180 millioner kroner.

Solide merkenavn

Thomas Borgen administrerende direktør i Fokus Bank vil bli stor på eiendomsmegling.
Thomas Borgen administrerende direktør i Fokus Bank vil bli stor på eiendomsmegling. (Foto: fra fokus banks hjemmeside)
– Fornøyde kunder er en viktig årsak til den sterke veksten hos Fokus Bank og Krogsveen. Nå skal kundene blir enda mer fornøyde. I likhet med Fokus er Krogsveen et veldrevet selskap med et solid merkenavn, sier administrerende direktør Thomas F. Borgen i Fokus Bank i en kommentar.

Måtte ikke selge
Gründer og hovedaksjonær Gunnar Krogsveen mener at Fokus Bank er den beste partneren til å videreutvikle selskapets verdier. Krogsveen sier til Aftenposten at han på ingen måte måtte selge seg ut.

- Skal man henge med og være med i tet, må det større investeringer til, og det passet ikke eierene nå, sier han.

Krogsveen eier 38 prosent av aksjene, mens ansatte i ledergruppen sitter på resten av aksjene.

Drives som før
Partene har hatt et tett samarbeid siden februar 2004.

Krogsveen vil bli et heleid datterselskap av Fokus Bank ASA. Selskapet skal drives som i dag og det skal ledes av nåværende administrerende direktør Geir Hantveit.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.