Samsung, en av verdens største mobilprodusenter, har de siste årene seilt opp til å bli teknologigiganten Apples største rival.

I selskapets yngre dager tok gjerne Apple på seg rollen som utforder til store og dominerende teknologiselskaper som IBM og Microsoft. Suksessen det siste tiåret har imidlertid ført til at det nå er Apple selv som oftest blir anklaget for å være stor og dominerende.

Det vet Samsung å benytte seg av.

Etter Apples produktpresentasjon tidligere denne uken har den sørkoreanske elektronikkprodusenten laget ikke mindre enn seks reklamefilmer der det gjør narr av Apples ferske produkter og selve produktlanseringen.

Med en god prosjon glimt i øyet forteller Samsung seerne blant annet om Apples presentasjon av en ny og bedre telefon med... en større skjerm!

En dårlig skjult referanse til at Samsung selv allerede i begynnelsen av 2012 lanserte sin første smarttelefon med over fem tommers skjerm (de nye Iphone-modellene Iphone 6 og Iphone 6 Plus har skjermer på henholdsvis 4,7 og 5,5 tommer).

Den gangen mente Apple at det aldri ville være noen som ville ha større skjerm på mobiltelefonen enn 3,5 tommersskjermen på Iphone 4.

Se videoen øverst i saken!

En annen Apple-konkurrent, HTC, har også benyttet muligheten til å kommentere de nye Iphone-modellene.

I mars i år lanserte HTC en helt ny modell med stor skjerm og børstet aluminiumsinnfatning - ikke helt ulik Apples nye Iphone.

«Større skjerm. Bedre ytelse. Elegant design. Velkommen til festen #Iphone6», skrev selskapet på sin offisielle twitter-konto tidligere denne uken.

Les også:

Latterliggjør Apple-klokken

  Mens du så på Apple-lanseringen, snek Snapchat ut denne nyheten

Slik føles Iphone 6  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.