Ford Mustang får en startpris i Fastback-variant på 730.000 kroner. Da får du en 2,3-liters Ecoboost-motor på 314 hestekrefter og et dreiemoment på 435 newtonmeter.

- Det har aldri vært et bedre tidspunkt for å lansere denne ikoniske bilen i Europa. Nye Ford Mustang er den mest moderne, teknologisk avanserte og fremtidsrettede Mustang i denne fantastiske bilmodellens historie, sier Steve Kimber, administrerende direktør hos den norske Ford-importøren i en pressemelding.

Mange mener selvsagt at en amerikansk muskelbil som dette bør ha en V8-motor, og da er alternativet en femliter stor motor med 418 hestekrefter og 540 newtonmeter. Prisen på denne blir 1.220.000 kroner.

Til sammenligning koster denne modellen 33.000 pund i England, noe som tilsvarer 385.000 kroner med dagens kurs.

Siden Ford Mustang ble lansert i 1964 er det solgt over ni millioner biler i verden. Nå blir den etter alt å dømme et vanligere skue også i Norge.

Ford Mustang kommer også som cabriolet.
Ford Mustang kommer også som cabriolet.
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.