Riverdance-The 21st anniversary production

Riverdance-The 21st anniversary production

Riverdance i Oslo Konserthus, 1.-3. september    Rabatterte billetter må bestilles via lenkene nedenfor.

Medlemspris

25% rabatt

Oslo Konserthus

Oslo Konserthus består av to konsertsaler, flere møte -og musikerrom, foajéområder og forfriskningsbarer.

Webside

Mer informasjon om fordelen

Klikk på datoen for å bestille billetter til: 1. september 2017

Klikk på datoen for å bestille billetter til: 2. september 2017

Klikk på datoen for å bestille billetter til: 3. september 2017

DN Fordel pris fra kr. 460,-
Ordinære pris fra kr. 615,-

 

Hvem skulle trodd at et pauseinnslag i Eurovision Song Contest over 20 år senere fremdeles er en av de største scenesuksessene i verden?

Med sin fremgangsrike fusion av irsk og internasjonal dans og musikk slo Riverdance igjennom hos det brede publikum i 1994, da de irske danserne presenterte seg i pausen i Eurovision Song Contest som det året ble avholdt i Irland. Et halvt år senere bød Dublin på det aller første Riverdance-showet og deretter var verdensturnéen et faktum. Allerede fra første opptreden i 1994 har temaet vært elven (The River), som også er opprinnelsen til shownavnet. Riverdance har henført sitt publikum verden over med sitt show som har sitt utspring i irsk erfaring med emigrasjon og fornyelse.

Og det er lett å la seg rive med. Den fengende musikken og den fantastiske dansen appellerer til publikum i alle aldre. Ikke la sjansen gå fra deg til å nyte en fantastisk forestilling i en intim atmosfære i Oslo Konserthus i starten av september!