A Man of Good Hope

Sørafrikansk musikal om et liv på flukt. På Den Nationale Scene 28.-30. mai.

DN Fordel pris

332,- / 417,-

Ordinær pris

390,- / 490,-

Festspillene i Bergen

Festspillene i Bergen skal stå for energi og livsglede, en fest som er utforskende og uredd, men samtidig tilgjengelig og åpen. I 15 festspilldager innfører vi en unntakstilstand i byen med nærmere 300 arrangement inne og ute i byrommet.

Webside

Mer informasjon om arrangementet

Det sterke stykket skildrer noen av vår tids største utfordringer; kriminalitet, menneskehandel, migrasjon, fattigdom og fremmedfrykt i en storslagen afrikansk saga.

Forestillingen er basert på Jonny Steinbergs fascinerende bok fra 2015 , om Asad, en ung somalisk flyktning med vond fortid, mirakuløst hell og en briljant teft for forretninger. Historien fortelles gjennom uforglemmelig marimbamusikk og sangprestasjoner fra Isango Ensemble som går rett til hjertet. Ensemblet på 24 personer består av både klassisk utdannede og utrente sangere fra Cape Towns townships.

Forestillingen har rørt publikummere og kritikere på tre kontinenter. Den britiske avisen The Guardian sa det slik: «Halvveis mellom en brechtiansk fabel og en popopera, sier det mye om menneskelig utholdenhet og viser kompaniets berusende virtuositet.»


Les mer om forestillinger her

Merk at du må velge billettype "DN Fordel" for å bestille billett med rabatt

Billettpriser:
DN Fordel 332,- / 417,-
Ordinær 390,- / 490,-