Havets Hus

Havets Hus er en tverrfaglig møteplass i Oslo sentrum 22.-24. oktober

DN Fordel pris

Festivalpass: 3.500,- (alle dager) Dagspass: 2.190,-

Ordinær pris

Festivalpass: 3.900,- (alle dager) Dagspass: 2.590,-

DN Konferanse

Dagens Næringsliv arrangerer konferanser for det norske næringslivet. Våre konferanser tar utgangspunkt i avisens journalistikk og de mest aktuelle temaene for norsk nærings- og samfunnsliv.

Webside

Mer informasjon om fordelen

Dagens Næringsliv inviterer til en unik samarbeidsarena med havet som fellesnevner.

Vi leser om klima-angst, men hvordan påvirker det egentlig næringslivet? Hvilke scenarier for havnæringene kan vi se for oss i 2030 og hvordan kan Norges stå i bresjen for en mer bærekraftig næring. Dagens Næringsliv inviterer til en møteplass spekket med visjonært og internasjonalt innhold om havet. Hør blant andre Obama-rådgiver Jane Lubchenco og Klima-psykolog Karin Anderrson.

Med bredde i tematikk og setting får du innhold til de samtalen du som gründer, leder og besluttningstager i havnæringene skal ha det neste året. Du vil få anledning til å stille spørsmål, delta i debatter og bygge relasjoner øvrige deltagere og talere fra gründer-, forsknings- og utviklingsmiljøene i havindustrien.

Kampen om å dominere næringene til havs og i havdypet står nå. Vekstmulighetene er enorme, men ansvaret stort -er du og din bedrift klar?