Masterclass

Masterclass med Merete Bø, eksklusivt under Burgundmessen på Oslo Konserthus 24. september.

DN Fordel pris

1150,-

Ordinær pris

1850,-

DN Fordel

DN Fordel er et tilbud til alle som har abonnement på Dagens Næringsliv. Her presenteres utvalgte tilbud til deg og din familie fra våre beste samarbeidspartnere innen kompetanse, kultur, sport, shopping og opplevelse.

Webside

Mer informasjon om fordelen

Smak og Merete Bø inviterer til Masterclass

De aller beste vinene fra Burgund og Chablis er dessverre blitt veldig vanskelig å få tak i, og de aller fleste av dem blir solgt kun til restauranter og via allokasjoner til faste kunder. Men nå har du muligheten til å smake noen av dem som sjelden er å finne på Polet i både modne og ferske utgaver fra noen av Burgunds aller beste og ettertraktede produsenter sammen med DNs egen vinjournalist Merete Bø.


Fem viner på 50 minutter.

Billett til Masterclass inkluderer inngang til messen i etterkant. Det er et begrenset antall plasser på Masterclass.

For å aktivere abonnent-rabatten må du legge inn kampanjekoden som vises her i DN Fordel når du er logget inn med din DN-id

DN Fordel-pris for abonnenter kr. 1 150,-
Pris ikke abonnent kr. 1 850,-
Priser inkl. mva.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner