Oslo Vin- og matmesse 2018

Vin og mat i skjønn forening. Du får medlemspris på arrangementet 6. juni.

DN Fordel pris

295,-

Ordinær pris

450,-

Norske Vinklubbers Forbund

Norske Vinklubbers Forbund er en interesseorganisasjon for norske vinklubber. Formålet er å gjennom informasjon og fellesaktiviteter fremme god vinkultur i Norge.

Webside

Mer informasjon om fordelen

6. juni 2018 kl 16:00 åpner dørene på Gamle Logen i Oslo til Norges største og lengstlevende publikumsmesse for vin og mat.

Årets fokus er ren kvalitet, i både vin og mat. Den norske forbruker har et bevisst forhold til vin og mat. Man forventer kvalitet, og man er villig til å betale det «lille ekstra» for dette. Vår målsetting er å vise dette på Oslo Vin- og Matmesse 2018.

På Oslo Vin- og Matmesse kan du smake et 100-tall forskjellige viner vin fra hele verden, samtidig som du prøver noen ostespesialiteter, spekemat, skinker og annet snadder – gjerne fra småskalaprodusenter. I tillegg treffer du andre leverandører med tilknytning til vin og mat. Hos de fleste matutstillerne kan du kjøpe varer, ofte med gode messe rabatt. Dette gjelder dog ikke alkoholholdig drikke.

I tillegg har vi flere spennende seminarer og master classer hvor du kan lære mer om vin, vinprodusent, sjanger mm. Seminarene er gratis, begrenset plass, så påmelding er påkrevet.

DN Fordel-pris: kr. 295,-
- Meld deg på som medlem og skriv "DN-medlem" i feltet for Klasse/kategori
Ordinær pris: kr. 450,-