Arctic Haute Route – Ski & Seil 2020

Rabatt kr 1000 per person med DN Fordel

DN Fordel pris

Rabatt kr 1000 per person

Norwegian Adventure Company

Arctic Ski & Sail til Lofoten, Lyngen og Svalbard er spektakulære toppturcruise til noen av Norges beste toppturdestinasjoner nord for Polarsirkelen, levert deg av Norwegian Adventure Company.

Webside

Mer informasjon om fordelen

Nord-Norge er alltid en god idé! Bli med på Arctic Haute Route og opplev Nord-Norges beste skidestinasjoner og verdens vakreste kyst; Lofoten, Andørja, Senja, Kvaløya og Tromsø! Fire dager med fantastiske toppturer tilrettelagt av sertifiserte guider, fullpensjon med lokale

matopplevelser og sosial og avslappende stemning om bord. Turene passer for nybegynnere til erfarne skikjørere og vii tilrettelegger for bedrifter, par og vennegjenger. Et fantastisk boutique cruise om bord på ekspedisjonsskipet M/S Quest, med kun 54gjester. Opplev Nord-Norges spektakulære natur, fantastisk skikjøring, og er vi heldige ser vi nordlyset.

*Ledige plasser 19-22.mars/22-26. mars 2020

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner