Arctic Ski and Sail Lofoten

Bli med på et fantastisk Arctic Ski & Sail cruise i vakre Vesterålen og Lofoten april 2018, med tre fulle skidager over Polarsirkelen

Medlemspris

10% rabatt

Norwegian Adventure Company

Arctic Ski & Sail til Lofoten, Lyngen og Svalbard er spektakulære toppturcruise til noen av Norges beste toppturdestinasjoner nord for Polarsirkelen, levert deg av Norwegian Adventure Company.

Webside

Mer informasjon om fordelen

Vi seiler ut fra Harstad med kurs mot Vesterålen og Lofoten, for 3 dager med toppturer fra fjell til fjærestein. Verdens vakreste øyrike er noe helt spesielt, med storhavet rett inn, dype fjorder, spisse fjell og en natur som tar pusten fra deg. Vår egen kokk serverer alle måltider med nydelig og kortreist mat fra regionen. Kun 12 gjester, 2 guider og 6 mannskap skaper en intim atmosfære og fleksibel logistikk.

Vi seiler på den  klassiske yachten MS Sjøveien, bygget i 1964 i Bergen og total renovert i 2017. Båten er 145 fot (44 meter), og svært romslig med store og eksklusive lugarer med alle fasiliteter, hyggelig lounge-område, og masse uteplass på dekk. Du kan leie hele båten eller booke deg inn på en dobbeltlugar på en av våre faste seilaser. Båten er har 8 dobbeltlugarer og er sertifisert for 12 gjester, 2 tindeveiledere og 6 mannskap.

Avganger Lofoten 2018: 5-8. april  og 8-11. april

På våre to oppførte seilaser seiler vi fra Harstad henholdsvis torsdag 5. april og søndag 8. april klokken 19:00, og returnerer søndag 8. april eller onsdag 11. april ca. 17:00. Første dagen går vi toppturer i urørte Vesterålen med storhavet rett inn, og de to neste dagene går vi turer i vakre Lofoten. Du flyr enkelt og rimelig til og fra Harstad – Narvik – Evenes med både SAS og Norwegian. Flyplassen ligger 45 minutter med flybussen fra havnen i Harstad. Vi tilrettelegger reiserute, pakkeliste og detaljert program i forkant av reisen – Creating days to remember!