Arctic Ski and Sail Lyngen

Lyngens landskap er storslått og byr på rå skikjøring i urørt natur hvor du setter førstesporet.

Medlemspris

10% rabatt

Norwegian Adventure Company

Arctic Ski & Sail til Lofoten, Lyngen og Svalbard er spektakulære toppturcruise til noen av Norges beste toppturdestinasjoner nord for Polarsirkelen, levert deg av Norwegian Adventure Company.

Webside

Mer informasjon om fordelen

Bli med på et fantastisk Arctic Ski & Sail cruise i Lyngen april 2018, med tre fulle skidager over Polarsirkelen. Lyngens landskap er storslått og byr på rå skikjøring i urørt natur hvor du setter førstesporet. Vår egen kokk serverer alle måltider med nydelig og kortreist mat fra regionen. Kun 12 gjester, 2 guider og 6 mannskap skaper en intim atmosfære og fleksibel logistikk.

Vi seiler på klassiske yachten MS Sjøveien, bygget i 1964 i Bergen og total renovert i 2017. Båten er 145 fot (44 meter), og svært romslig med store og eksklusive lugarer med alle fasiliteter, hyggelig lounge-område, og masse uteplass på dekk. Du kan leie hele båten eller booke deg inn på en dobbeltlugar på en av våre faste seilaser. Båten er har 8 dobbeltlugarer og er sertifisert for 12 gjester, 2 tindeveiledere og 6 mannskap.

Avganger Lyngen 2018: 15.-18. april og 22-25.april

På våre to oppførte seilaser seiler vi fra Tromsø henholdsvis søndag 15. april og søndag 22. april klokken 19:00, og returnerer onsdag 18. april eller søndag 22. april ca. 17:00. Tre fulle dager med toppturer i urørt natur man kun kommer til med båt. Man flyr enkelt og rimelig til og fra Tromsø flyplass med SAS og Norwegian. Flyplassen ligger kun 10 minutter med flybussen fra havnen. Vi tilrettelegger reiserute, pakkeliste og detaljert program i forkant avreisen.