Arctic Ski and Sail Svalbard

Svalbard i mai er noe helt for seg selv; lange og lyse dager med midnattssol, stabil snø, fantastiske toppturer i urørt arktisk natur og dyreliv.

Medlemspris

10% rabatt

Norwegian Adventure Company

Arctic Ski & Sail til Lofoten, Lyngen og Svalbard er spektakulære toppturcruise til noen av Norges beste toppturdestinasjoner nord for Polarsirkelen, levert deg av Norwegian Adventure Company.

Webside

Mer informasjon om fordelen

Bli med på et fantastisk Arctic Ski & Sail cruise i arktiske og eksotiske Svalbard mai 2018, med tre fulle skidager over Polarsirkelen. Svalbard i mai er noe helt for seg selv; lange og lyse dager med midnattssol, stabil snø, fantastiske toppturer i urørt arktisk natur og dyreliv. Vår egen kokk serverer alle måltider med nydelig og kortreist mat fra regionen. Kun 12 gjester, 2 guider og 6 mannskap skaper en intim atmosfære og fleksibel logistikk.

Vi seiler på klassiske yachten MS Sjøveien, bygget i 1964 i Bergen og total renovert i 2017. Båten er 145 fot (44 meter), og svært romslig med store og eksklusive lugarer med alle fasiliteter, hyggelig lounge område, og masse uteplass på dekk. Du kan leie hele båten eller booke deg inn på en dobbeltlugar på en av våre faste seilaser. Båten er har 8 dobbeltlugarer og er sertifisert for 12 gjester, 2 tindeveiledere og 6 mannskap.

Avganger Svalbard 2018: 6.-9. mai, 10.-13. mai, 13.-16. mai, 17.-20. mai og 20.-23. mai

På alle seilaser torsdag – søndag og søndag – onsdag, seiler vi ut fra Longyearbyen klokken 19:00 og returnerer til Longyearbyen klokken 16-17:00. Både SAS og Norwegian flyr via Tromsø til Longyearbyen med regelmessige avganger. Flyplassen ligger kun 15 minutter med flybuss fra havnen. Vi tilrettelegger reiserute, pakkeliste og detaljert program i forkant avreisen.