Jotunheimen Haute Route

Kampanjekode: DN Fordel

Jotunheimen Haute Route er en topptur på ski i hjertet Jotunheimen nasjonalpark.

DN Fordel pris

7 200,-

Ordinær pris

8 000,-

Klatrekompaniet

Klatrekompaniet holder alle typer klatrekurs, brekurs, skredkurs, toppturkurs, og skreddersyr klatrearrangementer for private og bedrifter.

Webside

Mer informasjon om fordelen

Bli guidet gjennom ruta «Jotunheimen Haute Route» på ski, som går gjennom indrefileten av Jotunheimen. I tillegg til at du får gode opplevelser undervegs formidler vi kunnskap om skredtemaet og skredvurderinger, skikjøring på bre, vinterturtips, høyfjellsvurderinger, skiteknikktips mm, slik at du danner grunnlag for å gjøre egne høyalpine turer med sikker ferdsel undervegs.

4 dagers varianten av Jotunheimen Haute Route er 3 etapper der vi starter på Bessheim og ender opp på Spiterstulen. Under hver etappe bestiger vi minst en 2000 meter topp og går over breer og finner fin puddersnø under nedfartene fra toppene. Etter en lang tur på ski kommer vi frem til servering av tre retters middag på betente hytter.

Turen starter på Bessheim. Her går vi gjennom planen for turen og blir kjent. Første toppturen går via Besshø til Memurubu der vi overnatter etter en tre retters middag. På veien videre gjennom Jotunheimen legger vi ruta over Surtningssue og Glittertind. Nedkjøringen er belønningen med forhåpentlig fin løssnøkjøring. I tillegg til Bessheim og Memurubu overnatter vi på Glitterheim.

Turen krever at deltagerne er i god form og har stått og gått en del på ski.

For påmelding ta kontakt på post@klatrekompaniet.no eller 47 64 50 00

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner