Startnummer Holmenkollmarsjen

DN Fordel gir bort 10 startnummer til Holmenkollmarsjen

DN Fordel pris

Terkning om gratis startnummer

Mer informasjon om fordelen

Lørdag 10. februar går startskuddet for den 45. utgaven av Holmenkollmarsjen. Dagens Næringsliv er stolt sponsor av Holmenkollmarsjen og har gleden av å gi bort 10 gratis startnummer til rennet.
Tusenvis av glade skiløpere skal samles i Sørkedalen for å gå Norges flotteste turrenn gjennom indrefileten av Nordmarka. Du trenger ikke være topptrent for å oppleve den mest spektakulære turen gjennom Nordmarka. Etter 25 km eller 54 km venter våre flotte frivillige på å gi deg topp service i Holmenkollen Nasjonalanlegg.

Holmenkollmarsjen har siden begynnelsen i 1974 vært kjent for lave skuldre og den gode stemningen. Det er tett mellom matstasjonene, på Kobberhaugen kan du glede seg til kaffe, boller og smågodt. Skiforeningen er svært opptatt av at alle deltakere skal få en opplevelse de kan skrive hjem om. Med lave skuldre og Nordmarka for dine føtter ligger alt til rette for en fantastisk naturopplevelse. Vi kan selvfølgelig også love deg gode smøretips og hjelp på veien til godt feste og god glid.

Ikke nøl – bli med på en uforglemmelig dag i Nordmarka og Holmenkollen.


Send oss en mail innen 25. januar og bli med i trekningen om gratis startnummer.

Lisens må du betale selv.
dnfordel@dn.no