Vinn startnummer til Holmenkollmarsjen

Bli med i konkurransen om 10 startnummer til Holmenkollmarsjen

DN Fordel pris

Trekning av gratis startnummer

DN Fordel

DN Fordel er et tilbud til alle som har abonnement på Dagens Næringsliv. Her presenteres utvalgte tilbud til deg og din familie fra våre beste samarbeidspartnere innen reise, kultur, sport, shopping og opplevelse.

Webside

Mer informasjon om fordelen

Tusenvis av glade skiløpere skal samles i Sørkedalen for å gå Norges flotteste turrenn gjennom indrefileten av Nordmarka. Du trenger ikke være topptrent for å oppleve den mest spektakulære turen gjennom Nordmarka. Etter 25 km eller 54 km venter Skiforeningens frivillige på å gi deg topp service i Holmenkollen Nasjonalanlegg.

Holmenkollmarsjen har siden begynnelsen i 1974 vært kjent for lave skuldre og den gode stemningen. Det er tett mellom matstasjonene, på Kobberhaugen kan du glede seg til kaffe, boller og smågodt. Skiforeningen er svært opptatt av at alle deltakere skal få en opplevelse de kan skrive hjem om. Med lave skuldre og Nordmarka for dine føtter ligger alt til rette for en fantastisk naturopplevelse. Vi kan selvfølgelig også love deg gode smøretips og hjelp på veien til godt feste og god glid.

Ikke nøl – bli med på en uforglemmelig dag i Nordmarka og Holmenkollen.

Bli med i konkurransen hvor du kan vinne startnummer til årets Holmenkollmarsj;
Hvilken dag arrangeres Holmenkollmarsjen 2019?
Send ditt svar til oss på mail dnfordel@dn.no innen 25. januar og bli med i trekningen av gratis startnummer (Lisens er ikke inkludert).