Arctic Haute Route

Norges fineste toppturseilas!  
Lofoten, Andørja, Senja, og Kvaløya. Seil inn, gå opp og kjør ned.

Medlemspris

10% rabatt

Norwegian Adventure Company

Arctic Haute Route er et spektakulært toppturcruise mellom Lofoten og Tromsø levert deg av Norwegian Adventure Company.

Webside

Mer informasjon om fordelen

Toppturer fra fjell til fjærestein
Tre dager om bord på et nostalgisk skip med fantastisk skikjøring, afterski, lokal mat, og nye ski-venner for livet. Ytterst i havgapet, langs Atlanterhavskysten i Nord, finner vi urørte fjellsider hvor du setter førstesporet. Toppturer med hav på alle kanter, og nedkjøringer du har gjort deg fortjent til.  Nordlyset som danser over stjernehimmelen, lange dager og lyse kvelder, havørn som svever over båten, lokale fiskere som tøffer forbi i sjarken, og en natur som tar pusten fra deg. Et fantastisk eventyr. I april 2018 får du oppleve Nord-Norges fremste skiperler; Lofoten, Andørja, Senja, og Kvaløya.
Seil inn, gå opp og kjør ned!

Om destinasjonene:

• Lofoten er en øygruppe vest i havet, Nord for Polarsirkelen. kjent for storslått natur og fantastisk fiske. Perfekt for klatring,  padling og skikjøring.

• Andørja er Nord-Europas mest fjellrike øy med 11 tinder over 1000 moh, og Langlitinden (1277 moh) som høyeste punkt. Perfekt for skikjøring.

• Senja er Norges nest største øy. Fantastisk natur med høye fjell, fjorder og kritthvite strender. Et topptur-mekka uten sidestykke.

• Kvaløya er en fjellrik øy bare 30 minutter utenfor den arktiske hovedstanden Tromsø, som er start eller stopp for alle Arctic Haute Route.

#creatingdaystoremember
22 55 60 50 eller www.arctichauteroute.com for informasjon og booking