Styret i Vardia Insurance Group kaller inn til ekstraordinær generalforsamling der styremedlem Karl Høie foreslås erstattet av Ulf Spång. I tillegg trer Tomas Meerits ut av valgkomiteen. Videre vil selskapet endre navn til insr ASA.

Det opplyses i en melding onsdag.

«Som et ledd i selskapets verdiskapingsprogram har Vardias styre besluttet å styrke fokuset på byggingen av Vardia som varemerke i sluttkundemarkedet og samtidig styrke konsernets fokus på partnerdrevet distribusjon. Basert på dette har styret konkludert at det er hensiktsmessig å skifte navn på forsikringsselskapet», heter det i meldingen.

Det foreslås at Gustav Lindner og Karl Høie suppleres inn i valgkomiteen slik at denne igjen økes fra 2 til 3 medlemmer.

 

Følg markedene med DN Investor

Hør DNs podcast «Finansredaksjonen» om septemberskrekken: Sjefstrateg Peter Hermanrud i Swedbank forklarer hvorfor aksjemarkedet gjør det så dårlig i september.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Flest stemmer betyr ikke automatisk seier: Det amerikanske valgsystemet kort forklart
Bli klok på det amerikanske valgsystemet her.
01:24
Publisert:

Derfor smaker vann forskjellig
Vann smaker ikke bare vann. Her forklares hvorfor vann smaker forskjellig. På smak.no kan du lese den store mineralvann testen og se hvilket mineralvann som er best.
01:18
Publisert:

DNB-sjefens spesielle hobby
- Det er noe mer enn å skyte på en pappskive som står stille, sier Geir Herdal, fagansvarlig for Instore og merkevare i DNB.
02:12
Publisert: