TV 2 og Bonnier-eide C More skal ha forhandlet om en avtale i flere måneder. Disse skal nå være i en sluttfase, skriver VG.

C More har for øyeblikket hovedrettighetene til å sende Tippeligaen på TV og på nett. Det innebærer at TV 2 kun får vise to kamper hver serierunde, mens C More får de resterende seks.

- TV 2 svarer av prinsipp aldri på strategiske spørsmål om potensielle oppkjøp av andre selskaper. Det er min eneste kommentar, skriver kommunikasjonssjef Rune Indrøy i TV 2 i en sms til VG.

Daglig leder i Fotball Media, Knut Kristvang, sier til VG at et eventuelt oppkjøp ikke vil endre rettighetsbilde. C More sitter på hovedrettighetene til Tippeligaen ut 2016-sesongen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.