Skatt øst begjærer fotograf Per Heimly (43) konkurs etter manglende innbetaling av moms. Heimly sier han håper å unngå konkurs.

Oslo byfogdembete skal ta stilling til konkursbegjæringen onsdag. Etter hva Dagens Næringsliv erfarer skal beløpet være mer enn 100.000 kroner.

– Jeg har vært i dialog med skattemyndighetene og skal snakke med dem tirsdag slik at jeg kan unngå konkurs. Det er i dette tilfelle snakk om et enkeltmannsforetak jeg har hatt som har vært for sent ute med sitt regnskap, sier Heimly.

– Jeg har vært nær konkurs tidligere også. Det er litt min feil, sier fotograf Per Heimly.

Heimly har ved tidligere anledninger snakket om sine økonomiske problemer og sine manglende kunnskaper om regnskaper. Han har derfor en rekke ganger vært begjært konkurs av skattemyndighetene, men har like ofte kommet frem til en avtale slik at konkurs har vært unngått.

DN skrev i 2011 at Heimly var begjært konkurs og skyldte millionbeløp til skattemyndighetene.

- Jeg er helt forferdelig på økonomi, og har rotet det helt til, sa han til DN den gang.

Per Heimly var en populær deltager i TV 2s «Skal vi danse» ifjor. Han er også kjent for sitt nære vennskap med Ari Behn. De to var hovedpersoner i TV-serien «Ari og Per» som ble vist på NRK1 våren 2011 og som ble kåret til beste underholdningsprogram under Gullruten 2011.

Les også:

Tidene besøkstall for Munchmuseet

Trekker pr-elite til Norge

Registrerer ip-adressene til norske brukere av Popcorn Time

Se DNtv: Eksklusivt: Møt mannen bak Popcorn Time

Eksklusivt: Møt mannen bak Popcorn Time
Federico Abad er mannen som skapte Popcorn Time, pirattjenesten som har fått filmindustrien i Hollywood til å skjelve. DN møtte mannen som hittil har valgt å være anonym i hjembyen Buenos Aires
02:47
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.