I god tid før presentasjonen startet tok Frontlines ferskeste styremedlem Kathrine Fredriksen plass bakerst i salen. I februar ble hun valgt inn i styret i tankrederiet som hennes far, John Fredriksen er styreleder og hovedaksjonær i.

Les også: Kathrine Fredriksen inn i Frontline

Fra sin plass fikk hun oppleve at konsernsjef-vikaren, Jens Martin Jensen la frem sterke - men likevel skuffende - tall for andre kvartal.

Les også: Beste noensinne fra Frontline

Fredriksens datter ønsket ikke å snakke med pressen på presentasjonen.

- Jeg tror jeg avslår tilbudet, sa Kathrine Fredriksen høflig til DN.no.

Men hennes tilstedeværelse på presentasjonen gikk ikke upåaktet hen blant deltakerne på presentasjonen.

- Jeg har vært på alle kvartalspresentasjonen siden 2002, og dette er den første hun har vært på, sier én av de fremmøtte til DN.no.

Konsernsjefen, som for andre gang hadde ansvaret for fremleggelsen av selskapets resultater, har ikke noe å utsette på at hovedeierens datter fulgte han med argus-øyne.

  - Det er veldig fint. Hun sitter jo i vårt styre, sier Jensen før han legger til:

- Kanskje det blir henne som legger frem tallene neste gang, smiler han.

Forlenger sommerjobb
Da dansken ble utnevnt som konsernsjef på vårparten var det meningen at han skulle ha jobben ut august. Han har flybillett tilbake til Singapore, hvor hans familie bor, 30. august, men det kan synes usikkert hvorvidt den blir brukt.

- Det var styremøte igår og styret kikker på flere løsninger når det gjelder konsernsjefstillingen, både eksterne og interne, sier Jensen. Han anslår at det kan ta noen måneder før kabalen går opp.

- Er du blant kandidatene styret vurderer?

- Det kan jeg ikke svare på, sier Jensen før han forsikrer at oppholdet i Oslo har vært spennende.

- Jeg har hatt tett dialog med de andre på kontoret og det har vært interessant å ha en mer operasjonell og administrativ stilling. Det har vært en fin sommer, oppsummerer Jensen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.