– Jeg har fått gleden av å bidra i arbeidet med å bygge Fremskrittspartiet videre, nå også som regjeringsparti, sier Holm, som har vært generalsekretær i Frp siden 2012.

I løpet av sin tid i partiet har han hatt flere roller, blant annet som kommunikasjonssjef. Fredag opplyser Frp at Holm starter som direktør for kommunikasjon, strategi- og samfunnskontakt i Vestre Viken Helseforetak 1. mai.

– Jeg ser fram til å jobbe med nye utfordringer i Vestre Viken, hvor blant annet bygging av nytt sykehus står sentralt, sier Holm.

– Han har vært viktig for partiets arbeid med å gå fra å være et opposisjonsparti til å bli et regjeringsparti, sier partileder Siv Jensen.

Hun forteller at partiet nå setter i gang arbeidet med å finne en ny generalsekretær. Generalsekretæren i Frp ansettes av sentralstyret og er partiets administrative leder.

 

Les også: «Idol»-dommer begjært konkurs

Dette ser Facebook etter hos jobbsøkerne

Han skal totalforandre Saudi-Arabias økonomi

 

Se DNtv:

Biltest: Hurra, hurra!

- Hurra, hurra!
Nå kommer Porsche 911 med turbo som standard. DN har kjørt den.
01:39
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.