- Det blir bråk når man utfordrer de etablerte sannhetene. Motkreftene som ikke vil ha forandringer reiser seg i protest. Det virvles opp mye skremselspropaganda, sa Jensen da hun talte til landsstyret i Fremskrittspartiet lørdag.

Hun tok kraftig til motmæle mot dem som har kritisert regjeringen for usosiale kutt i uføretrygden og slo fast at det skal lønne seg å jobbe.

- Jeg vokste opp som datter av to kjøpmenn, trådte mine barnesko i en skobutikk og lærte tidlig at verdier må skapes før de kan deles, sa Jensen.

Frp-lederen mener det er underspilt at barnetillegget for uføre har en klart negativ innvirkning på integreringen. Hun viste til at forsørgere i barnerike familier risikere å tape penger på å jobbe.

- Vi må ikke elske velferdsstaten så høyt at vi blir blinde for dens svakheter, sa Jensen.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.