- Vi har hatt en grundig gjennomgang, så vi vet godt hva vi får med oss. Vi var vel egentlig mer positivt overrasket enn det man kunne tro på basis av situasjonen i Ementor, sier Mjøs til dn.no.

Han tror Ementors outsourcingsdel har et godt potensial sammen med ErgoGroup.

- Jeg er relativt komfortabel med muligheten til å få lønnsomhet, sier han.

Lønnsomheten skal komme allerede i 2006. ErgoGroup tror kundene nå i økt grad kan velge Ementor/ ErgoGroup uten å bekymre seg for selskapets fremtid, slik tilfellet har vært i Ementor.

Synergier
ErgoGroup håper å kunne ta ut endel synergier i form av husleie og utstyr, samtidig som bemanningsmessige konsekvenser skal gjennomgås.

- Kan du love de ansatte som kommer over fra Ementor trygge jobber?

- Man kan aldri love noe i denne bransjen, det svinger for mye opp og ned, så noen generell garanti kan jeg aldri gi til - hverken de i ErgoGroup eller Ementor. Vi får komme tilbake til hva det vil bety. Når det er sagt har vi endel innleide konsulenter, som gjør at vi enkelt kan skalere, sier Mjøs.

Han sier ErgoGroup har opplevd solid ordreinngang i andre kvartal, og dermed har en god oppdragsmengde nå.

Øker på smb-kunder
Kjøpet av Ementor-delen gjør at ErgoGroup tredobler omsetningen i Sverige, mens den totalt sett for selskapet øker med 8-9 prosent.

- Det interessante for oss er at vi får en økning mot SMB-markedet, som vil være på omlag 50 prosent i Norge, sier Mjøs.
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.