Funcom fikk et resultat fra videreført drift før skatt på -2 millioner dollar i fjerde kvartal 2015, mot 0,3 millioner dollar i samme periode året før, ifølge selskapets kvartalsrapport fredag.

Driftsresultatet ble -0,5 millioner dollar (-0,5), av totale driftsinntekter på 2,5 millioner dollar (2,9).

Selskapet er for tiden i en prosess med sikte på å hente 5-10 millioner dollar gjennom en av de eksisterende mekanismene for emisjon. Dette skal brukes til utvikling av Conan Exiles og to andre titler som skal utvikles i år.

«Basert på dagens inntekter og kostnadsanslag, utsettelsen av forfallet av gjeld til 31. desember 2018 og videre, og på de finansielle instrumenter til disposisjon for selskapet, inkludert, men ikke begrenset til finansiering og emisjoner, forventer selskapet å ha evnen til å finansiere sin virksomhet for de neste tolv månedene», heter det.

Selskapet har mål om å lansere Conan Exiles i sommeren 2016.

Følg markedene i DN Investor

Les også:

Asia i dag: Sjokkmelding fra Japan

Gjorde narr av fraværende Trump i republikaner-debatt

Amazon skuffer stort

Se DNtv: Denne sprøyten skal hindre at helsepersonell stikker seg selv

Denne sprøyten skal hindre at helsepersonell stikker seg selv
Nå prises det norske selskapet bak oppfinnelsen til 426 millioner kroner. Se eksperten på Rikshospitalet demonstrere forskjellen og forklare hvorfor faren halveres.
01:59
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.