I en enstemmig uttalelse fra LOs fylkeskonferanse i Rogaland før helgen stilles det spørsmål ved om Ulltveit-Moe ønsker at den pågående omstillingsprosessen ved Kverneland skal mislykkes for lettere å legge ned bedriften, skriver Dagens Næringsliv.

Sjokkerende
LO mener det er sjokkerende at styreformann og hovedeier Ulltveit-Moe gjennom mediene foregriper prosessen og forteller de ansatte at halvparten må bort, og at bedriften for fremtiden ikke skal ansette folk selv, men bruke innleide på kortsiktige kontrakter.

- Det er måten Ulltveit-Moe gjør ting på som gjør folk forbannet. Jeg minner om at det er den største industribedriften på Jæren vi snakker om. Dette er en kynisk oppførsel og et dårlig bidrag til at folk skal stå på, sier Svein Fjellheim, LOs distriktssekretær i Rogaland, til DN.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.