I 2003 flyttet kunstneren Odd Nerdrum til Island, og erklærte seg ferdig med Norge og norsk presse. Samme år solgte han murvillaen sin på Uranienborg i Oslo for ni millioner kroner.

Kjøperen var manusforfatter Lars Erik Bakke, som i tillegg til Hotell Cæsar-manus, blant annet har skrevet manuset til «Kvinnen i mitt liv» med Thomas Giertsen og Ane Dahl Torp.

Nå er den drøyt 500 kvadratmeter store boligen lagt ut for salg for 32 millioner kroner. En oppgang på 255 prosent på åtte år.

I samme periode har snittprisene i Oslo økt med rundt 74 prosent.

Siden 2003 er boligen betydelig og kontinuerlig påkostet, og med gjennomgående høy standard, ifølge eiendomsmegler Dag Frode Aaheim i Nordvik og partners.

Den tre etasjer høye murvillaen har blant annet syv soverom, samt en underetasje med fire 1-romsleiligheter.

Se flere bilder av eiendommen på Finn.no.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.