Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Gasellene

For enhver lommebok

STAVANGER: Nye Ristorante la Piazza i Stavanger gir førsteinntrykk av å være gourmetrestaurant, men viser seg å være italiensk kjøkken for enhver lommebok.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Gasellerestauranten ligger ved Rosenkildetorget i Stavanger, et knapt steinkast fra fiskekummene i Vågen.

Innehaver Mostafa Chaibi (48) har drevet restaurantselskapet a/s Casablanca (tidligere Bella Napoli) forskjellige steder i 14 år, de siste tre årene i nåværende lokaler.

– Det er tøff konkurranse i denne bransjen. Det tar tid og krever tålmodighet å innarbeide seg som en seriøs aktør. Jeg bor stort sett på jobben, og før kjøkkensjefen kommer på jobb om ettermiddagen, er jeg både kokk og servitør, sier Chaibi.

Ifølge Chaibi ligger restaurantselskapet hans an til vekst også i 2004. Til lunsj testet vi pizzaen Mafiosa med tomatsaus, biffkjøtt, bacon og ost. Fotografen valgte pastaretten Penne Spesiale med biff, paprika og chili i fløtesaus med tilhørende hvitløkbrød. Begge deler til hyggelige priser. Restaurantens espressokaffe kan også anbefales.

Presentasjon 15. oktober

Fylker:
Oppland 15. okt.
Akershus 16. okt.
Troms 18. okt.
Finnmark 19. okt.
Møre og Romsdal 20. okt.
Østfold 21. okt.
Nordland 22. okt.
Buskerud 25. okt.
Rogaland 26. okt.
Hedmark 27. okt.
Sør-Trøndelag 28. okt.

Bransjer:
Reiseliv 20. okt.
Arkitekter 23. okt.
Spisesteder 29. okt.

DNs Gaseller

Tidligere i serien:

Poengberegningen. Poengberegningen skjer etter rangering av vekst i omsetning hvert år fra 2000 til 2003, samt etter rangering av den samlede veksten i perioden. I tillegg blir det gitt poeng for rating.

Dagens Næringsliv tar forbehold om feil i tallmaterialet som kan skyldes bedriftenes egen rapportering, D&Bs innsamling og analyse og vår egen databehandling. Ved angivelse og inndeling etter bransje er kun primærkoden benyttet. Mange selskaper vil operere med flere sekundærkoder i tillegg. Skulle din bedrift vært gaselle? Står du oppført under feil bransje eller med feil adresse? Gi oss beskjed på e-mail, adresse: gaselle@dn.no, så retter vi listene løpende

Gasellene Gasellene
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.