Bakgrunnen for skiftet er Arnstads nye rolle som parlamentarisk leder i Senterpartiet. 35 år gamle Pollestad er utdannet jurist og bosatt på Bryne. Jordbruksforhandlingene som innledes fredag, blir den første store saken.

– Landbruksminister Sylvi Listhaug har snakket mye i store bokstaver – og jeg forventer at hun kommer med de virkemidlene som er nødvendig for å sikre økt matproduksjon og et landbruk i hele landet, sier Pollestad.

Aps ønsker om et bredt landbrukspolitisk forlik som inkluderer regjeringens støttepartier Venstre og KrF, har han følgende å si om:

– Senterpartiet vil bidra til et slikt forlik, men det forutsetter konkrete forpliktelser som sikrer inntektsvekst, tollvern og økt matproduksjon i hele landet. Forliket må minst forplikte stortingsflertallet ut denne stortingsperioden.

LES OGSÅ:

Apple TV ikke lenger "en hobby"

- Dette kan presse opp boligprisene

Maratonmesterens treningstips

Lavrov: USA og EU sto bak uro i Ukraina (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.