Over 30 dyr, blant dem tigre, løver, bjørner og en flodhest, gikk søndag rundt i Georgias hovedstad Tbilisis gater, etter at en flom ødela deler av byens dyrepark.

Innbyggerne ble bedt om å holde seg innendørs til myndighetene får kontroll på alle dyrene.

En flodhest ble etter iherdig innsats skutt med en bedøvelsespil og fraktet bort fra gatene den hadde spradet rundt i. Verre gikk det for seks ulver, som politiet skjøt og avlivet da de nærmet seg et barnesykehus i byen.

Seks tigre, seks løver og åtte bjørner var også blant dyrene som benyttet anledningen til å ta seg en bytur. Flere dyr var fortsatt på frifot søndag ettermiddag.

Flommen har ført til store skader på hovedstaden og har kostet minst ni menneskeliv. Tre av de omkomne jobbet i dyreparken som dyrene rømte fra.

President Georgi Margvelasjvili sier gjenoppbyggingen av hovedstaden vil starte så snart det er mulig.

 

Les også: God pensjonsordning sto høyt på ønskelisten da Arash (32) var på jobbjakt. Altfor få tenker som ham.

Økt fokus på søvn i idrettsmiljøene

Nye kuttrunder i Statoil til høsten

Norwegian-fly avbrøt sydentur

 

Se også:

Milliardær gir hele arven til dyrene:

Milliardær gir hele arven til dyrene
– Dyr er ærlige og gjør seg ikke til, sier Dag S. Stiansen.
01:46
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.