Kjell Inge Røkke skal ha vist interesse for den flotte eiendommen tidligere i vinter, men trakk seg når fokuset mot hans private økonomi ble for sterkt.

Eiendommen har vært forsøkt solgt tidligere til mellom 70 og 80 millioner kroner. Nå reduserer Mehren prisen med 20 millioner kroner.

Den tidligere industrimannen Mehren, som nå er inne i møbel- og gummiproduksjon, vil flytte tilbake til sitt barndomshjem som også ligger i Holmenkollen, men han flytter ikke for enhver pris.

- Jeg selger ikke for en krone under 50 millioner kroner, sier han til VG

På eiendommen står det en rekke antikvariske stabbur og småhus fra ulike deler av landet. Selve hovedbygningen er på 390 kvadrameter, skriver VG. Huset er luksuriøst innredet, og med en panoramautsikt over Oslo og Holmenkollen.

Det er den profilerte eiendomsmegleren Petter Andreas Poppe som forestår salget av eiendommen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.