Golar LNG søker aktivt alternative prosjekter for Ghana FSRU-prosjektet. Samtidig meldes det at selskapet fått eksklusiv rett til å levere en FSRU til et kraftprosjekt i Brasil.

Det fremgår av selskapets kvartalsrapport onsdag kveld.

«Selv om det fortsatt gjøres fremskritt med Ghana FSRU-prosjektet gjenstår det fortsatt en rekke kontraktsforhold. Som en konsekvens søker selskapet aktivt alternative prosjekter», heter det.

År i dag har Golar LNG fire FSRUer under bygging uten faste kontrakter, som skal leveres fra nå og slutten av 2017.

«Basert på dagens kundeforespørsler og ventet etterspørsel, er selskapet trygg på at etterspørselen for FSRUer i denne perioden vil absorbere disse fire enhetene», heter det.

Videre opplyser Golar LNG at selskapet i de seneste månedene har vært i forhandlinger med brasilianske kraftpartnere med tanke på utvikling av selskapets GoFLNG-konsept. Disse partnerne har fått en rett til å bygge og drive et 1,5 gwh LNG-kraftverk nord i Brasil. Golar har en rett til å delta med 25 prosent i dette prosjektet, og fått eksklusiv rett til å levere FSRU.

 

Les også: Riggansatte sagt opp på epost – truer med søksmål

Emilie Stordalen (23): - Det var et ekstremt sjokk å høre

NASA: Trolig uunngåelig at havet stiger 1 meter
 

Se også:

Nytt fra Snøhetta:

Nytt fra Snohetta
Redigert film fra Snøhettas nye prosjekt
01:43
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.