TDN Finans' presseklipp fra dagens aviser:

OPPDRETTSLAKS PÅ VILLE VEIER. Det er mange smutthull for norsk laks inn i Russland. Kasakhstan og Ukraina kan ende opp med å dekke deler av det russiske fiskebehovet. (FA side 4-5)

NORSK FISK KAN TAPE. En ny handelsavtale mellom EU og USA kan føre til at markedstilgangen for fisk forverres. (DN side 8)

MENER ENTRAPRO KAN BLI ET ALTERNATIV. Newsec-partner Per Hjort mener en fusjon mellom Entra og Norwegian Property kan være en måte å børsnotere den statlige eiendomsgiganten på. (FA side 6-7)

SVART OLJE UNDERGRAVER STATEN. Terrorgruppen Den islamske staten har tatt over syv av Iraks oljefelt, og får det svarte oljemarkedet til å blomstre. (DN side 18-19)

NEDTUR I DRØMMENES MARKED. Ratene er på vei nedover i LPG-segmentet, men inntjeningen er fortsatt langt bedre enn i de øvrige shippingsegmentene. (FA side 15)

VIL HA FLERE TV-KRONER. Vizrt satset et tresifret millionbeløp på at TV-stasjoner verden rundt skal effektive produksjonen av nyhetssendinger og sport. Nå venter de på resultatene. (FA side 20-21)

GULLALDEREN OVER I GRUVENE. Siden årtusenskiftet har gruveselskaper foretatt oppkjøp og fusjoner for nesten 4000 milliarder kroner. Råvareboomen i Asia er over for nå; gruveselskapene slikker sårene og prøver å finne ny vekst. (DN side 20)

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.