Alphabet, som er morselskapet til søkemotorgiganten Google,  fikk et justert resultat på 7,35 dollar per aksje i tredje kvartal. Ifølge estimater innhentet av Thomson Reuters var det ventet et resultat på 7,21 dollar per aksje.

Inntektene var på 18,68 milliarder dollar i kvartalet, mens det var ventet inntekter på 18,53 milliarder dollar, ifølge Thomson Reuters. Dette er første gang at Alphabet legger frem kvartalstall etter Googles omorganisering tidligere i år.

Alphabet stiger rundt ti prosent i etterbørshandelen på Nasdaq.

Alphabet varsler også at selskapet vil kjøpe tilbake C-aksjer for inntil 5.099.019.513,59 dollar. Altså rundt fem milliarder dollar, tilsvarende

Grunnen til det svært presise tallet er at 5,09901951359 er kvadratroten av 26, som er antall bokstaver i det engelske alfabetet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Bekrefter nedbemanning i VG

Raskere enn mange sportsbiler

Undersøker flere motorer for juks

Se DNTV: Bli med på høstjakten under vann

Bli med på høstjakten under vann
Se fridykkerveteran og undervannsjeger Børje Møster jage stortorsken i Fosnstraumen.
02:48
Publisert: