Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

– Vårt mål på lang sikt er å bli en ledende kebabkjede på landsbasis, sier gründer og styreleder Tariq Aziz i Bislett Kebab House (BKH). Her er han ved kebabkjedens spisested på Kalbakken i Oslo. Foto: Aleksander Nordahl
– Vårt mål på lang sikt er å bli en ledende kebabkjede på landsbasis, sier gründer og styreleder Tariq Aziz i Bislett Kebab House (BKH). Her er han ved kebabkjedens spisested på Kalbakken i Oslo. Foto: Aleksander Nordahl les mer

Kraftig vekst for kebabgründere – satser på nye byer

Kebab-imperiet til brødrene Aziz eser ut. Omsetningen til Bislett Kebab House toppet i fjor 105 millioner kroner, og nå vil kebabkjeden innta nabobyene.

Spør ekspertene

Hva ved gründerlivet lurer du på? Hver uke forsøker Dagens Næringsliv å finne svar på dine spørsmål.

Vi sender kvittering på innsendt spørsmål og svar når det kommer

Takk for ditt spørsmål

Vi sender kvittering på innsendt spørsmål og svar når det kommer

Følg DN gründer på Facebook og Twitter