Planen har hele tiden vært å få inn folk med mer erfaring i lederteamet. Jeg har hele tiden vært bevisst på at jeg kanskje en dag må gå, hvis det er til selskapets beste.

Vio har vært min baby i nesten to år nå. Men når tiden er inne vil jeg ikke stå i veien for Vio sin suksess.

Jeg har stor tro på Vio som konsept, men for mange så er det bare «enda en app». Å bli lagt merke til i dag krever mer enn lidenskap og hardt arbeid.

Vi har satt strenge krav til oss selv og har skyhøye mål for bedriften. Dette blir ikke enklere å oppfylle med et stramt budsjett.

Å skaffe nok brukere til tjenesten vår, med pengene vi har til rådighet, krever mer av meg enn det jeg kan tilby.

Som nyutdannet sivilingeniør har jeg ikke nok spisskompetanse på digital markedsføring og brukerfangst. Vio trenger noen med flere års bransjeerfaring for å kunne ta selskapet til nye høyder.

Plutselig er en slik superhelt blitt tilgjengelig for Vio, og det er ikke plass til oss begge.

Vio-gründerne Agnes Dyvik (fra venstre), Mari Hæreid og André Wærness-Vold har laget et Netflix for norsk magasinjournalistikk. De har hentet 2,8 millioner kroner fra investorer, men velger å ansette flere fremfor å ta ut lønn selv.
Vio-gründerne Agnes Dyvik (fra venstre), Mari Hæreid og André Wærness-Vold har laget et Netflix for norsk magasinjournalistikk. De har hentet 2,8 millioner kroner fra investorer, men velger å ansette flere fremfor å ta ut lønn selv. (Foto: Mikaela Berg)

Så nå er tiden inne for en ny jobb og nye utfordringer. Enten det skulle være her i Oslo, eller ute i den store verden. Enten det skulle være i en mer etablert oppstartsbedrift, et større selskap, eller en egen virksomhet nedi gata…

Tiden er inne for å bestemme meg for hva jeg skal bli når jeg blir stor.

Jeg ligger i gresset og kikker opp på de hvite bomullsdottene som sakte glir forbi på himmelen over meg.

Har du ikke noen ganger lyst til å bare gjøre akkurat det du vil?

Problemet er bare at jeg har lyst til så fryktelig mye.

Kanskje blir det en stund til jeg realiserer en egen drøm igjen. Det har vært en god erfaring å prøve og feile på egen hånd, men nå ønsker jeg å opparbeide meg kompetanse ved å lære av de beste.

Kanskje jeg kan bli med å realisere noen andre sine drømmer?

Tidligere blogginnlegg fra Mari Hæreid:

Slik lever jeg uten lønn

Derfor bør du ta heisen som en cowboy, mens du kaster flaksballer

Slik føles det å gå glipp av 1,3 millioner kroner

Ville jeg gjort det samme om igjen om jeg kunne velge? Starte opp Vio?

Definitivt.

Det har gitt meg helt unik erfaring, og jeg er utrolig stolt over fundamentet jeg har vært med på å bygge. Jeg heier på Vio og har troen på at det vil lykkes.

DNs førstegangsgründer får ikke følge sin førstegangsoppstart til børs eller konkurs. Men det er reisen og ikke målet som betyr noe, er det ikke?

Takk for meg, Vio. Nå er tiden inne for nye eventyr! Og om noen år, etter litt mer arbeidserfaring, kanskje jeg også blir en superhelt?(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.