Denne guttegjengen fra Nadderud vidergegående skole har lagt en plan. Øverst på listen står en elektronikkbutikk. Fra venstre Eirik M. Hauge (16), Sigurd Christensen (16), Simen Nesland (16), Espen Bjørge Urheim (16) og Erlend Skredsvig (16) står og venter utenfor den ene inngangen til Sandvika Storsenter i anledning Black Friday.
Denne guttegjengen fra Nadderud vidergegående skole har lagt en plan. Øverst på listen står en elektronikkbutikk. Fra venstre Eirik M. Hauge (16), Sigurd Christensen (16), Simen Nesland (16), Espen Bjørge Urheim (16) og Erlend Skredsvig (16) står og venter utenfor den ene inngangen til Sandvika Storsenter i anledning Black Friday. (Foto: Øyvind Elvsborg)
Sandvika Storsenter åpner dørene for publikum klokken sju fredag morgen. 
Sandvika Storsenter åpner dørene for publikum klokken sju fredag morgen.  (Foto: Øyvind Elvsborg)
Klesbutikken Follestad på Sandvika Storsenter har tilbud på ytterjakker og en gjeng med unge gutter er de første som stormer inn i butikken. 
Klesbutikken Follestad på Sandvika Storsenter har tilbud på ytterjakker og en gjeng med unge gutter er de første som stormer inn i butikken.  (Foto: Øyvind Elvsborg)
Ali Mohammed Qani Ahmed har kjøpt en ny telefon på Storo Senteret og spart 1500 kr på kjøpet. 
Ali Mohammed Qani Ahmed har kjøpt en ny telefon på Storo Senteret og spart 1500 kr på kjøpet.  (Foto: Javier Auris)
Norwegian Outlet i Vestby benyttet amerikanske fotballspillere til å holde orden på køen inn til butikkene.
Norwegian Outlet i Vestby benyttet amerikanske fotballspillere til å holde orden på køen inn til butikkene. (Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix ---)
Tmesalg tidlig på morgenen lokker kunder til butkken Craft i Vestby. Vestby 
Tmesalg tidlig på morgenen lokker kunder til butkken Craft i Vestby. Vestby  (Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix ---)
Simon Laugesen (19) har nettopp vunnet ti tusen kroner og tar imot hyllest av artisten Alex Rosen som er hyret inn å skape stemning under Black Friday fredag morgen på Sandvika Storsenter. -Dette var stort sier Simon til hvordan det var å stå foran alle menneskene å bli hyllet som vinner. 
Simon Laugesen (19) har nettopp vunnet ti tusen kroner og tar imot hyllest av artisten Alex Rosen som er hyret inn å skape stemning under Black Friday fredag morgen på Sandvika Storsenter. -Dette var stort sier Simon til hvordan det var å stå foran alle menneskene å bli hyllet som vinner.  (Foto: Øyvind Elvsborg)

Fra DNtv:

Kamp om billige boksershorts
Det var rift om varene da timessalget på boksershorts startet på slaget klokken sju på Norwegian Outlet i Vestby fredag.
00:48
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Black Friday: -Folk er gærne
Black Friday får noen av oss til å kjempe om varene, men hva mener vi egentlig om Norges største salgsdag? DN stilte spørsmålet til Black Friday kundene.
02:47
Publisert: