Espen Karlsen blir ny administrerende direktør i den Stein Erik Hagen-eide jernvarekjeden Jernia, ifølge en melding fra familie-investeringsselskapet Canica tirsdag. 

– Jernia er en sterk merkevare med store muligheter. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Jernia og de ansatte, og ser frem til å utvikle selskapet sammen med alle gode medarbeidere, sier Karlsen.

Karlsen kommer fra stillingen som sjef i Raise Gruppen, en av Europas største og ledende hår og skjønnhetskonsern med 140 salonger i Norge og Sverige. 

Karlsen var sjef for spahotellet Farris Bad fra 2009 til 2013, og var deretter sjef for det eksklusive hotellet The Thief, som Petter Stordalen etablert på Tjuvholmen i Oslo, et års tid. 

Han overtar rollen etter Ingar Gunstad som har ledet selskapet siden 2015, som vil tiltre stillingen som finansdirektør i Jernia. Karlsen tiltrer 24. april.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Thaiskolen: Grillet entrecôte i Penengcurry
Norges beste Thaikokk Terje Ommundsen viser deg hvordan du kan lage fantastisk thaimat på ditt eget kjøkken. Denne uka får du oppskriften på Grillet Entrecote i Penengcurry.
02:17
Publisert: