Salget av det populære fritidsplagget økte fra 21,9 millioner kroner i 2010 til 116,8 millioner i 2012. I fjor falt imidlertid Onepiece-omsetningen for første gang, men lønnsomheten er fortsatt svært god for selskapet fra Sørum på Romerike.

Av en omsetning på 108,1 millioner kroner sitter eierne Henrik B. Nørstrud, Knut Matheson Gresvig og Thomas M. Adams igjen med 21,9 milllioner i resultat før skatt. Trioen har unnet seg tilsammen 35,8 millioner kroner i utbytte i år og i fjor.

- Hovedfokus for selskapet er å være offensive i markedet, samt sikre lønnsom drift og god kvalitet på selskapet produkter. Selskapet vil etter styrets oppfatning være godt rustet til eventuelle markedsendringer. Så langt i 2014 har selskapet positiv vekst og positive resultater, heter det i styrets årsberetning fra slutten av mai i år.

Kate Moss, Paris Hilton, David Becham og Jude Law er blant de mange kjendisene som har blitt observert med kosedressen, og selv om Onepiece Jump In først og fremst satser på nettsalg, har selskapet også etablert seg i Sverige, England, USA og Australia.

Sørum-selskapet sto ved inngangen til 2014 med 25,3 millioner kroner i egenkapital og 46,6 millioner i gjeld inkludert årets utbytte på 15,5 millioner.

Onepiece Jump In as

Årsresultat(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.