Garderobemannen har fredag meldt oppbud. Det går frem av informasjon på selskapets egen hjemmeside.

«Det jobbes med å etablere videre drift av selskapet. Håper vi i fremtiden også kan være tilgjengelig for nye og gamle kunder», opplyses det.

– Vi har gjort alle mulige tiltak for å overleve denne krisen som fortsatt herjer verden over. Salget halverte seg i mars måned og vi la raskt ned to butikker, i Tromsø og Kristiansand. Videre reduserte vi åpningstidene og de fleste ansatte ble permittert helt eller delvis. Vi har jobbet døgnet rundt med å kutte ytterligere ned på kostnader, men må likevel dessverre innse at vi må melde oppbud, sier hovedeier Erik Bøckmann i Garderobe-Mannen i en pressemelding.

Av pressemeldingen går det frem at samtlige 22 butikker i landet blir berørt av konkursen. Selskapet har 97 ansatte og be startet i 1996.

Til DN sier Bøckmann at det er håp om å kunne komme til en løsning når det gjelder tilbakekjøp av boet. Selv sier han at han er klar for å ta selskapet videre.

På spørsmål om hvor mye gjeld selskapet hadde, svarer Bøckmann at han anslår det til å være «vesentlig mer enn 20 millioner kroner»

Selskapet leverer garderobeløsninger, og har hovedkontor i Fredrikstad.

Ifølge informasjon fra Brønnøysundregistrene slo eier og daglig leder Erik Bøckmann selskapet Åre Organisering konkurs tidligere denne uken. Garderobe-Mannen endret også navn til Åre Norge as onsdag denne uken, ifølge en kunngjøring i Brønnøysund.

E24 omtalte saken først.

Ønsker å få til en løsning med boet. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.