Når DN ringer daglig leder og styreleder Petter Vettese i Weightless bekrefter han konkursen, men vil ikke kommentere forholdene.

– Jeg ønsker ikke å kommentere dette på nåværende tidspunkt. Det er en lang historie, sier Vettese.

Heller ikke deleier Christian Amundsen har svart på DNs henvendelser.

Selskapet har tidligere solgt treningsklær, men har kanskje fått mest oppmerksomhet for sine «rumpebukser». Det vil si at den er designet for å fremheve rumpen og gi en push-up-effekt.

Weightless er blitt en enorm suksess i sosiale medier, med nærmere 150.000 følgere på Facebook. Bloggeren Sophie Elise Isachsen er blant dem som har reklamert for produktet på bloggen sin.

Lever videre på nett

I sosiale medier og på nett vil navnet Weithless leve videre. Daglig leder i Netthandelsgruppen, Per William Frøisland, forteller at det er de som driver både nettsteder, Facebook-siden og instagramkontoen til Weightless.

- Vi tok over domenet i fjor, og nettbutikken har vært i drift i mange måneder.

Netthandelsgruppen selger alt fra undertøy, t-skjorter, tights og bukser til fitnessprodukter, kosttilskudd og kosmetikk, og står blant annet bak «Comfyballs».

Frøisland forklarer at Weightless.no driver med mote for damer.

- Tidligere har nettsiden handlet om disse løftebuksene, men vi går i en annen retning. Det blir mange nyheter fremover, sier Frøisland.

Nettsiden deres har vært nede det siste døgnet på grunn av en migrering, og når DN torsdag formiddag skrev at Weightless var konkurs, fikk Frøisland svært mange henvendelser. Han ber både kunder og ambassadører om å ta det helt med ro.

- Alt går videre som normalt med oss, vi blir ikke påvirket av denne konkursen. Alle kunder som har bestilt, vil få varene sine, og nettsidene våre er forhåpentligvis oppe igjen i morgen, sier han.

«Alt er pantsatt»

For ikke lenge siden endret selskapet som nå er slått konkurs navn fra Weightless til Lager Invest, men er mest kjent ved førstnevnte navn.

Bedriften har ikke levert regnskap siden 2016. Da gikk selskapet med et underskudd på 3,5 millioner kroner. Ifølge regnskapene har selskapet hatt en omsetning på mellom 16 og 26 millioner kroner de siste årene det ble levert regnskap.

– Konkursen skyldes gjeld til Skatteetaten på grunn av manglende betaling av moms. I tillegg har selskapet bankgjeld. Den totale gjelden er på 16 millioner kroner. Alt i boet er pantsatt, sier Viggo Scherger i Rime Advokatfirma som er oppnevnt som bostyrer.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Dette ser Nordic Impact-sjefen etter når hun skal være med og kåre norske ledestjerner
Siviløkonom Cilia Holmes Indahl ser etter unge som utfordrer det etablerte når hun i lag med resten av juryen skal kåre 30 under 30.
00:58
Publisert: