Den unge digitale forretningskvinnen Denice Hagen har sammen med sin far bygd opp nettbutikken petworld.no og satser nå på Interior123.com as. 20-åringen har landets største profil på bildetjenesten Instagram, hvor 1,7 millioner følgere jevnlig sjekker interiørtipsene hennes.

Ifjor økte salget til kjæledyrutstyrsbutikken petworld.no fra 8,1 til 12,7 millioner kroner, og overskuddet før skatt endte på 1,5 millioner, viser regnskapet til Hagen E-Handel.

– Veksten var fin den, og vi regner med å omsette for 15-16 millioner i år, sier daglig leder og styreleder Jan Erik Hagen i Hagen E-Handel.

Han eier Hagen E-Handel og nysatsningen Interior123.com as gjennom Habaneras Holding. Datteren Denice kontrollerer 23,3 prosent av Habaneras Holding, og virksomheten drives fra Tyristrand, 17 minutters kjøring fra Hønefoss.

Da Denice Hagen var 15 år gammel, drev faren hennes med dyreprodukter og leverte fôr til butikker. Hun startet opp petworld.no, og et halvt år senere satset de begge på nettbutikken og digital markedsføring, skrev DN i sommer.

Les også: Nå er hun størst i Norge på Instagram

– Da vi startet opp petworld.no var det mange små aktører, og vi var de første som rendyrket dette i Norge. Nå er det internasjonale nettbutikker som er konkurrentene våre, selv om vi kun satser i Norge, forteller Jan Erik Hagen.

Og det er dyrefor og produkter til hunder som er mest populært. I sommer åpnet far og datter nettbutikk som skal selge interiørprodukter i Norge, Sverige, Danmark og England.

– Det er ikke alllverdens omsetning ennå, men det er potensial nok, sier Jan Erik Hagen.

Selv tror Denice Hagen det skal være mulig å selge interiørprodukter for et par millioner kroner i løpet av ett års tid, sa hun til DN i juli.

– Jeg vil levere litt unike møbler. De koster litt, men det skal se bra ut og være kvalitet.

Les også: De nye Instagram-proffene m+

 

Hagen E-Handel

Årsresultat

 

VW: 147.139 biler i Norge er berørt av «fuskeprogramvare»

DNB-aksjen stiger markert

Nesbø-fond håver inn millioner etter fusjon

Se DNtv: Se Tesla Model X

Se Tesla Model X
I skrivende stund lanserer elbilprodusenten Tesla og Musk selskapets seneste modell, SUVen Tesla Model X.
02:08 Min
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.